Onze diensten

Zodra u als bedrijf een samenwerking aangaat met Buro Blink, kunt u tijdens het eerste gesprek direct aangeven hoe u deze graag voor u ziet. Soms zijn er kleine aanpassingen nodig waardoor het bereik al drastisch vergroot wordt, maar soms zijn er wat grotere middelen nodig om dit in gang te kunnen zetten. Om dit te kunnen bepalen is het verrichten van een vooronderzoek voor ons zeer noodzakelijk. Op basis van deze resultaten kunnen we met u rond om de tafel gaan zitten met een passende oplossing. Zo kunnen we samen tot een beslissing komen op uw bedrijf in een zo kort mogelijke tijd positieve resultaten te laten boeken.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Om u vindbaarheid in google te optimaliseren, is het nodig om hier de juiste tools voor in te zetten. Het gebeurd namelijk niet zomaar dat uw bedrijf door de zoekmachine opgevallen wordt, hier is namelijk meer voor nodig. Met een zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, kunnen wij door middel van linkbuilding, verbeteren van uw content en het correct opzetten van uw social media kanalen ervoor zorgen dat de vindbaarheid van uw website geperfectioneerd wordt. Door hoger in de zoekmachine te staan, zal uw bedrijf uiteindelijk meer bezoekers op uw website gaan ontvangen en dat is exact wat uw business nodig heeft.

Web Design

Ook webdesign behoort tot een van de grootste diensten die wij momenten aanbieden. Om het gehele plaatje compleet te maken voor u, hebben wij de juiste developers in huis om de website van uw dromen te realiseren. Door uw website te verbeteren, kunnen wij er voor zorgen dat u een website presenteert op een dynamische, maar vooral unieke wijze. Wilt u zich echt onderscheiden? Laat dan Buro Blink zoeken naar de juiste optimalisatie en wij zorgen ervoor dat alles in een modern jasje gestoken wordt. Niet uiteraard van de huidige trend, maar die van volgend jaar. Door ons altijd te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen, kunnen wij u altijd de verfrissende opties aanbieden.

Re-branding

Stel u runt een bedrijf in 2018 met het uiterlijk van 1990, wat gaat hier mis? Juist, het wordt tijd voor een re-branding! Wanneer we starten met het opnieuw creëren van een branding, houden we altijd rekening met uw huidige imago. Zo vinden wij het namelijk belangrijk om iconische signatures zo veel mogelijk te behouden, zodat loyale klanten of opdrachtgevers nog steeds het gevoel behouden van herkenning. Echter, wordt daarnaast alles omgetoverd tot een nieuwe en frisse presentatie. Om dit goed te kunnen uitvoeren, wordt er gegraven in de historie van het desbetreffend bedrijf. Vanuit wat voor beweegredenen is het bedrijf opgestart en wat zijn daarbij de waarden en visies? Zodra dit duidelijk gemaakt is, zorgt Buro Blink ervoor dat het concept op basis van deze informatie ontwikkeld gaat worden. Terug naar de basis en de kern van waar het allemaal ooit begon.

Social media

Het gebruik van social media is niet meer weg te denken uit het huidige beeld van onze maatschappij. Bijna iedereen gebruikt het om op de hoogte gebracht te worden, ook bij diensten en bedrijven. Het is daarom van groot belang dat bedrijven hier tijd voor vrijmaken en ook actief met deze kanalen bezig zijn. Het blijft een middel van promotie en kan behoorlijk tactisch ingezet worden. Buro Blink heeft een team van marketing experts die al snel een inzicht krijgen in het social media gedrag van uw bedrijf. Zij nemen een kijkje op diverse kanalen en geven in een rapport aan wat u zou kunnen verbeteren. Ook is het mogelijk om de social media in zijn geheel over te dragen aan Buro Blink. Wij zorgen op contractbasis voor content creatie en volgen dit ook op dit middel van het online monitoren.